Tweepersoons slaapbank nodig?

Ideaal wanneer je weinig ruimte hebt voor een logeerbed, een tweepersoons slaapbank. Moderne Slaapbanken heeft een ruime selectie met comfortabele bedbanken voor twee personen. Scroll in alle rust eens door onze selectie.

Het is de ideale oplossing, een zitbank die kan worden ingezet als tijdelijke slaapplek. Ideaal wanneer je geen ruimte in huis hebt voor een logeerbed of om ruimte te besparen, wanneer je een andere kamer bijvoorbeeld als werkkamer in wilt richten. Niet voor niets zijn slaapbanken tegenwoordig steeds populairder. Zeker wanneer je een comfortabele slaapplek wilt bieden aan 2 personen, is een tweepersoons slaapbank de perfecte oplossing. Je gasten hoeven niet op een dun matje op de grond te liggen, maar heerlijk slapen in een royale slaapbank. Zo kun je nog eens gasten aanbieden om te blijven overnachten. Optimaal comfort en optimaal ruimte benutten. Benieuwd naar onze selectie met 2-persoons slaapbanken, kijk dan eens in onze onderstaande selectie met comfortabele bedbanken.

Voordelen van de tweepersoons slaapbank

Een ruime tweepersoons slaapbank heeft talloze voordelen. Je kunt meerdere mensen een slaapplek aanbieden, zonder dat de gasten een oncomfortabele nacht hoeven door te brengen. Ook is de tweepersoons slaapbank ideaal wanneer je bijvoorbeeld regelmatig kinderen te slapen hebt. Een logeerbed of logeerkamer is dan niet meer nodig. Het is geen vervelende sta-in-de-weg, maar een mooi meubelstuk, in de uitvoering van jouw keuzes en wensen. We hebben namelijk een uitgebreid assortiment slaapbanken, van topmerken zoals Innovation Living, Kermes Divani, Madonna en Gatalone. Betrouwbare kwaliteit en voor een voordelige prijs, met als voordeel dat deze geleverd wordt zoals jij dat graag wilt. Doordat wij geen gebruik maken van een dure woonwinkel, zijn de slaapbanken voordelig.

Tweepersoons slaapbank nodig?

Het is de ideale oplossing, een zitbank die kan worden ingezet als tijdelijke slaapplek. Ideaal wanneer je geen ruimte in huis hebt voor een logeerbed of om ruimte te besparen, wanneer je een andere kamer bijvoorbeeld als werkkamer in wilt richten. Niet voor niets zijn slaapbanken tegenwoordig steeds populairder. Zeker wanneer je een comfortabele slaapplek wilt bieden aan 2 personen, is een tweepersoons slaapbank de perfecte oplossing. Je gasten hoeven niet op een dun matje op de grond te liggen, maar heerlijk slapen in een royale slaapbank. Zo kun je nog eens gasten aanbieden om te blijven overnachten. Optimaal comfort en optimaal ruimte benutten.

Voordelen van de tweepersoons slaapbank

Een ruime tweepersoons slaapbank heeft talloze voordelen. Je kunt meerdere mensen een slaapplek aanbieden, zonder dat de gasten een oncomfortabele nacht hoeven door te brengen. Ook is de tweepersoons slaapbank ideaal wanneer je bijvoorbeeld regelmatig kinderen te slapen hebt. Een logeerbed of logeerkamer is dan niet meer nodig. Het is geen vervelende sta-in-de-weg, maar een mooi meubelstuk, in de uitvoering van jouw keuzes en wensen. We hebben namelijk een uitgebreid assortiment slaapbanken, van topmerken zoals Innovation Living, Kermes Divani, Madonna en Gatalone. Betrouwbare kwaliteit en voor een voordelige prijs, met als voordeel dat deze geleverd wordt zoals jij dat graag wilt. Doordat wij geen gebruik maken van een dure woonwinkel, zijn de slaapbanken voordelig verkrijgbaar in de webshop.

Belangrijk bij bedbanken: Hygiëne

Een belangrijk punt bij slaapbanken is de hygiëne. Zeker wanneer je regelmatig een slaapgast hebt, is het belangrijk er voor te zorgen dat jouw bank mooi blijft. Daarnaast wil je de gasten een schone en frisse slaapplek aanbieden, zonder vlekken of muffe geuren. Hiervoor is regelmatig onderhoud van groot belang. De tweepersoons bedbanken in een stoffen uitvoering kun je voor gebruik behandelen met een speciale spray (Protexx), die vlekken eenvoudig tegengaat. Wanneer de twee persoons bedbank op de plek staat is het belangrijk de bank regelmatig schoon te maken. Dit kan gemakkelijk met een stofdoek of stofzuiger. Wanneer het gaat om andere materialen, is het mogelijk de slaapbank schoon te maken met een neutraal reinigingsmiddel. Door regelmatig onderhoud zorg je voor behoud van de bank, zodat deze lang mooi en schoon blijft.

Mogelijkheden uitvoering van de bedbank

De slaapbanken zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zodat je de bank kunt stijlen volledig zoals jij dat wilt. Het is mogelijk om online alle specificaties in te geven, zodat deze volledig is aangepast naar jouw situatie. Hiervoor raden wij aan om van te voren de ruimte op te meten waar je de slaapbank wilt gaan plaatsen. Let hierbij op om de ruimte op te meten, wanneer de goedkope slaapbank zou zijn opengeklapt in de slaapstand. Hiermee voorkom je dat de bank telkens naar een andere ruimte moet worden gesleept, maar deze gelijk op de goede plek staat. De slaapbank is dan eenvoudig in gebruik te nemen en kan in een mum van tijd worden omgetoverd van ruime zitbank tot royaal tweepersoonsbed. Maak het tot slot helemaal af door de bank in je favoriete kleur te kiezen, de stof die de voorkeur heeft en de gewenste matrasdikte in te geven.

Bestelling plaatsen bij Moderne Slaapbanken

Wanneer je een goede tweepersoons slaapbank hebt uitgekozen, is het prettig om deze zonder al te veel gedoe in huis te kunnen krijgen. Dat is gelukkig geen probleem. Ook kun je online in de webshop een groot aantal voorbeelden en uitvoeringen bekijken, om te beoordelen welke bedbank het beste in de woonkamer past. Op het moment dat je de tweepersoons slaapbank naar keuze hebt gevonden, kun je via de webshop kun je gemakkelijk alle gegevens invoeren en de gewenste specificaties vermelden. Wanneer het niet lukt om een bestelling te plaatsen is het altijd mogelijk om ondersteuning te vragen via de telefoon of per email. Daarnaast is het ook mogelijk om langs te komen in onze webshop, wanneer je graag persoonlijk wilt worden geholpen.

Bezoek gerust onze slaapbank showroom!

Ook wanneer je de mooie 2 persoons bedbank die je op het oog hebt graag een keer zou willen bekijken of uittesten in het echt, kun je in onze showroom terecht. We zijn geopend op vrijdagmiddag en zaterdag de gehele dag, of op afspraak. Het is daarom handig van te voren telefonisch een afspraak te maken, zodat wij je goed kunnen helpen. In onze showroom is het mogelijk in alle rust de luxe slaapbanken te bekijken en gelijk online een bestelling plaatsen van jouw favoriete slaapbank. Hierbij kun je met een paar klikken op de knop gemakkelijk de kleur, stof, matrasdikte en maten ingeven. Vervolgens komen wij de bank (gratis) bezorgen aan huis, eenvoudiger kan niet.

Onze tevreden klanten

 • Leuke zaak met vriendelijk personeel. Vorige week even gekeken voor een slaapbank van Innovation, deze zag er erg goed uit en was ook nog eens in verschillende stof- en leersoorten te verkrijgen. De levertijd op een niet-standaard stof is wel... Lees verder

  Christ Visbeen Avatar
  Christ Visbeen
  07-11-2019

  Moderne Slaapbanken is een webshop waar ze vooral slaapbanken hebben van het merk Innovation Living. De prijzen zijn erg aantrekkelijk en de levertijden zijn kort. Tevens kun je de slaapbanken volledig samenstellen zoals je dat zelf wilt. Een tijdje geleden... Lees verder

  Gerrit Kraasenberg Avatar
  Gerrit Kraasenberg
  21-11-2019

  Mooie webshop (en showroom in Veenendaal) met slaapbanken. Elke slaapbank die in de webshop staat is te verkrijgen in tientallen kleuren en stofsoorten. Soms té lastig om te kiezen. Mijn man en ik zijn erg goed geholpen door Willem.

  Lieke de Jonge Avatar
  Lieke de Jonge
  11-11-2019